IRPA 2019

IRPA – Kausi 2019

Ihan oikea joukkue. Siitä aloitimme haaveilun muutama vuosi sitten ja parin päivän päästä edessämme on jo kolmas alkava kausi ihan oikeana sarjassa pelaavana jalkapallojoukkueena.
Meidän kaikki 7 uskollista sponsoriamme ovat olleet mukanamme ensimmäisistä askeleista 2017 kaudelta lähtien ja tukevat siis toimintaamme edelleen kaudella 2019. Tämän yhteistyön merkitys on koko seuran toiminnan kannalta äärimmäisen tärkeää. Valtava kiitos siis tästä:

Korhonen Yhtiöt Oy
GURU Entertainment & Security Oy
Painotalo Silkkisiipi
Granlund Oy
Tmi Seijan Monitoimi
Pienryhmäkoti Aurinkoinen
Pizzeria Da Marco

 

 

Jo tämän lyhyen matkan varrella seurassa on tapahtunut todella paljon asioita. Parissa vuodessa on tapahtunut valtava määrä kasvua sekä pelaajilla yksilöinä, että myös koko joukkueena yhdessä ja toivottavasti kehitystä ainakin vähän myös valmennuksessa. Vaihtuvuutta pelaajissa on muutaman vuoden aikana ollut todella paljon ja tämä on ollut osittain myös suuri haaste. Alkuperäisestä kauden 2017 joukkueesta tulevalle kaudelle 2019 mukana on kuitenkin edelleen noin 10 pelaajaa. On ollut mahtava huomata, että kiinnostus seuraa kohtaan on jatkuvasti kasvanut ja meille onkin tullut paljon uusia pelaajia muista seuroista. Ainakin jotain on siis ihan varmasti tehty oikein. Kahdella ensimmäisellä kaudella olemme saaneet luotua uskollisen fanikunnan katsomoissa ja sosiaalisen median puolellakin. Myös näitä asioita on ehdottomasti tarkoitus kehittää tulevaisuudessa lisää. Toivon mukaan saamme myös tulevalle kaudelle videokoosteet otteluista.

Heti ensimmäisellä kaudellamme 2017 olimme jopa hyvin lähellä nousua neloseen ja haastoimme ihan tosissaan Savon lohkon joukkueet jatkosarjassa, mutta nousu jäi vielä silloin haaveeksi. Ensimmäisen kauden otteet kasvattivat kuitenkin vaan nälkää entisestään ja haaveet tulevaisuudessa korkeammalla tasolla pelaavasta IRPA:sta kasvoi edelleen. Kausi 2018 alkoi loistavasti parilla voitolla, mutta kauden puolivälissä tapahtunut notkahdus vei parhaimmat mahdollisuudet taistella noususta vaikka loppukausi sujuikin taas paremmin.

Korkeampi divisioona vaatii huomattavasti enemmän taloudellisia resursseja sekä vielä enemmän sitoutumista pelaajilta sekä seuran kaikilta toimijoilta. Uskomme, että nyt olemme kaikin tavoin huomattavasti valmiimpia ottamaan tämän haasteen vastaan ja tulevan kauden 2019 tavoite onkin nousta neloseen.

Kausi 2019: Olemme harjoitelleet jo edellisen vuoden lopulta lähtien Joensuun areenassa kerran viikossa ja helmikuun alusta siirryimme kahdesti viikossa treeneihin ja saimme toiset treenit järjestetty Rantakylän uuteen jalkapallohalliin. Talvikauden harjoitteluolosuhteet ovat siis huomattavasti aikaisempia vuosia laadukkaammat ja tämä tulee varmasti näkymään myös kentällä tulevalla kaudella.

Vuoden 2018 lopussa järjestettyjen tryout- treenien pohjalta sekä vielä viime aikoina ennen kauden alkua saimme loistavia uusia pelaajia porukkaamme. IRPA on ollut monelle aiemmin jalkapalloa pelanneelle uusi alku lajin parissa joidenkin vuosien tauon jälkeen. Meidän kautta on parissa vuodessa siirtynyt pelaajia myös ylemmissä divareissa pelaaviin joukkueisiin muualla Suomessa. Viimeisimpänä parin vuoden ajalta luottopelaajamme Sarmad, joka siirtyi Tampereen Peli-Tovereiden riveihin pelaamaan kolmosta.

Udoka IlodigweKauden 2019 joukkueessa on tällä hetkellä yhteensä noin 25 pelaajaa. Myös IRPA historian ensimmäinen
kansainvälinen pelaajasiirto on nyt virallisesti tehty kun nigerialainen 25-vuotias Udoka Ilodigwe siirtyi keltamustien riveihin Liettualaisesta FC Hegelmannista.

Ja nyt viimeistään on aika kaivaa fanihuivit varastoista, kun IRPA aloittaa kauden Koillispuiston tekonurmella torstaina 9.5. klo 20 ottelulla Joensuun Urhoja vastaan. Tervetuloa kannustamaan keltamustat voittoon!!!

Joukkue kaudelle 2019:

Valmentaja: Arttu Muje

Maalivahdit:

#1 Esa Kokko
#18 Thèo Silnicki Kettunen

Puolustus:

#2 Amadeus Sotiriou
#3 Ahmed Walid
#4 Udoka Ilodigwe
#5 Pekka Nuutinen
#21 Santeri Hiltunen
#23 Quang Tri Pham
#37 Jari Hovatov

Keskikenttä:

#6 Eetu Mutanen
#8 Miro Kettunen
#11 Mika Leppänen
#15 Mohamed Abdulrahman Abdule
#16 Topi Heinonen
#20 Joona Sistonen
#22 Abdifatah Hirsi
#24 Markus Hietanen
#27 Ibrahim Hussein
#32 Esam Al-Ali
#69 Ben-Marcus Parkkinen

#91 Santeri Kainulainen

Hyökkäys:

#7 Ali Latif Kamar
#10 Joonas Litmanen
#17 Nuur Ahmed Nuur
#19 Abshir Abukar
#66 Joona Seppälä