IRPA – Viitonen

Pelaajat

Pelaajia meillä on yhteensä toiminnassamme ollut mukana 60-70 ja kansalaisuuksia lähemmäksi 10, eli monikulttuurillinen jalkapallotoimintamme on jo nyt tavoittanut erittäin suuren määrän pelaajia ja lajin harrastajia.

Kaudella 2019 Viitoseen lähtevä pelaajarinki tulee olemaan yhteensä noin 30 pelaajaa ja valmentajana toimii Arttu Muje. Harjoittelu kautta -19 varten on aloitettu jälleen loppuvuodesta 2018.

Kuvassa: Arttu Muje

Historiaa

Toimintamme alusta 2014 monet asiat ovat kehittyneet huimasti. Pari ensimmäistä vuotta lähinnä pelailimme siis kesäisin puulaakisarjoja ja osallistuimme erilaisiin harrastelijaturnauksiin ja talvisin järjestimme kaikille avoimia futsal-vuoroja.

Alkutalvesta 2015 alkoi junioritoiminta Joensuun Rantakylän alueella jalkapallokerhojen muodossa Arttu Mujeen johdolla (lue juttu Karjalan Heilistä), josta alkoi kehittyä unelma ”ihan oikeasta joukkueesta” ja sarjassa pelaamisesta vielä jonakin päivänä tulevaisuudessa. Siinä vaiheessa moni asia oli kuitenkin vielä niin keskeneräinen, että tämä unelma piti hetkellisesti unohtaa.

Keväällä 2016 osallistuminen Lehmon Pallon järjestämään nelosen ja viitosen joukkueiden harjoitusturnaukseen hyvällä menestyksellä antoivat lisää uskoa tähän mielenkiintoiseen projektiin.

Kesän (2016), syksyn ja jopa alkutalven ensimmäisiin pakkasiin asti harjoittelimme keskimäärin kahdesti viikossa nurmella ja tekonurmella, osallistuimme parilla eri joukkueella erilaisiin harrastelijaturnauksiin ja teimme erilaisia talkootöitä tulevaisuutta varten. Unelma sarjassa pelaamisesta oli siis edelleen elossa.

Itärajan palloilijat osallistuu jälleen kaudella 2019 Itä-Suomen viitoseen.

Jatkuvuus on ollut teemana joukkueellamme alusta asti!
Ja tämä jatkuu myös kolmannella virallisella kaudella, kun kaikki alusta asti mukana olleet yhteistyökumppanit jatkavat myös kaudella 2019!

Kiitos,

Korhonen Yhtiöt Oy
GURU Entertainment & Security Oy
Seijan Monitoimi
Painotalo Silkkisiipi
Pizza Da Marco
Granlund Joensuu Oy
Pienryhmäkoti Aurinkoinen

YES WE CAN!

Tallenna

Tallenna

Tallenna