IRPA – Viitonen

Historiaa

Toimintamme alusta 2014 monet asiat ovat kehittyneet huimasti. Pari ensimmäistä vuotta lähinnä pelailimme siis kesäisin puulaakisarjoja ja osallistuimme erilaisiin harrastelijaturnauksiin ja talvisin järjestimme kaikille avoimia futsal-vuoroja.

Alkutalvesta 2015 alkoi junioritoiminta Joensuun Rantakylän alueella jalkapallokerhojen muodossa Arttu Mujeen johdolla (lue juttu Karjalan Heilistä), josta alkoi kehittyä unelma ”ihan oikeasta joukkueesta” ja sarjassa pelaamisesta vielä jonakin päivänä tulevaisuudessa. Siinä vaiheessa moni asia oli kuitenkin vielä niin keskeneräinen, että tämä unelma piti hetkellisesti unohtaa.

Keväällä 2016 osallistuminen Lehmon Pallon järjestämään nelosen ja viitosen joukkueiden harjoitusturnaukseen hyvällä menestyksellä antoivat lisää uskoa tähän mielenkiintoiseen projektiin.

Kesän (2016), syksyn ja jopa alkutalven ensimmäisiin pakkasiin asti harjoittelimme keskimäärin kahdesti viikossa nurmella ja tekonurmella, osallistuimme parilla eri joukkueella erilaisiin harrastelijaturnauksiin ja teimme erilaisia talkootöitä tulevaisuutta varten. Unelma sarjassa pelaamisesta oli siis edelleen elossa.

Loppuvuodesta 2016 tehtiin yhdistyksen kokouksessa päätös, että Itärajan Palloilijat ry eli IRPA rekisteröidään palloliiton jäseneksi ja osallistumme mukaan kaudella 2017 Itäsuomen viitoseen.

Pelaajat

Pelaajia meillä on yhteensä toiminnassamme ollut mukana 60-70 ja kansalaisuuksia lähemmäksi 10, eli monikulttuurillinen jalkapallotoimintamme on jo nyt tavoittanut erittäin suuren määrän pelaajia ja lajin harrastajia.

Viitoseen lähtevä pelaajarinki tulee olemaan yhteensä noin 30 pelaajaa ja valmentajana toimii Arttu Muje. Joukkue on nyt 2017 vuoden alusta harjoitellut yhdessä pari kertaa viikossa ja tahtia tullaan kiristämään kesää kohti.

Kuvassa: Arttu Muje

 

–    Valitettavasti kaikille avointa jalkapallotoimintaa tai juniorijalkapalloa Itärajan Palloilijat ry ei ainakaan tällä hetkellä pysty enää järjestämään.

Lisätietoja

puheenjohtaja Jani Hämäläinen: p.0443444987, jani.haemaelaeinen@gmail.com
valmentaja Arttu Muje: p. 0405264012, arttu_muje@hotmail.com

Tallenna

Tallenna

Tallenna